Melo, podobnie ze złymi intencjami ktore mi zarzucasz. Twoje projekcje widac jak na ekranie 4K :-)
I ja sie mam z tego nie nabijac ? To co ... mam Cie z tego leczyc zamiast terapeuty ???
Fakt podly mam charakter i moze nie potrafie rozmawiac z takimi przypadkami albo raczej rozmawiam nie tak jakby chciały.
Moge obiecac ze w przyszłosci wezme pod uwage taka mozliwosc i spokojnie nie bede sie zbroil na takie okolicznosci :-) tylko wrecz przeciwnie po prostu wezme pod uwage mozliwosc że ktos potrzebuje wiecej czułosci ciskajac mi ze bredze :-)
W tej chwili moje złe intencje w stosunku do ciebie polegaja na tym ze nie chce juz sluchac zadnej twojej produkcji. Ani jej zjechac ani pochwalic bo ciezko o to zanim bym nie posluchal, a wierz mi nie mam w zwyczaju ani pochwalic za nic ani zjechac, był juz przypadek ze z kims średnio rozmawiałem, zrobił prezentacje i ją pochwaliłem jako jedna z lepszych na AS pare lat temu, naprawde bez trudu mi to przez gardło przechodzi, ale skad ze swoimi projekcjami mozesz o tym wiedziec ?
tetejro kazdy z nas potrafi wrzucic do pieca umowmy sie, szkoda wątku uwazam....i pomyśleć ze chodziło tylko o tupanie nóżką :-)
Zainteresowanym polecam jednak wątek przeczytac pomijajac docinki jest tu opisane myśle sporo ciekawych rzeczy.