Konwersja do DSD tylko na Audiogate faktycznie, na foobarze tylko można odtwarzać DSD, ja przyzwyczaiłem się do Audiogate - działa bez problemu i sprawnie na aktualnym Windowsie 10. Wiem, że czasem są problemy nawet z tym, że DAC nie chce działać na USB 3.0, ale niczego takiego nie doświadczyłem. Trzeba pamiętać by nie podłączać Korga bez zainstalowanego sterownika, bo też potrafią być potem problemy, tak więc najpierw instalujemy sterownik, audiogate, a potem podłączamy DAC-a. Wzmak słuchawkowy w wersji mobilnej jest przyzwoity, dobry, ale nie jest to taki wykwint jak wyjście liniowe, podobno wersja stacjonarna Korga ma minimalnie lepszy wzmak słuchawkowy - być może chodzi o lepszy potencjometr jedynie, ale wyjście liniowe w obu jest znakomite. Jako mobilnego wzmaka słuchawkowego ja używam lampowego Fostexa HP-V1, którego również mogę w 100 % polecić. Z drugiej strony można dokupić do Korga dedykowane słuchawki PHONON i wydaje mi się, że za 1300 zł (mobilny Korg + słuchawki) są szanse na hi-endowy system słuchawkowy....