nic nie rozumiesz, nie dogryzam Ci tylko pokazuje różnice itd... z ciekawości, a Ty myślisz że to sarkazm.
Nie pragnę takiego bo przerobiłem sporo modeli róźnych, a posiadam więcej niż sporo logiczne..
Stare konstrukcje mają swoje plusy jak są sprawne, głównie mechanika pancerna zciągana i miniaturyzowana ze szpulowców.
Rozwój technologi i odstępowanie od taśmociągów powodowało, że pozostały minimalistyczne popularne konstrukcje .
Każdy ma swoje tam jakieś kaseciaki ulubione, albo takie na jakie budżet pozwala.
Może mój styl pisania czasem jest taki w odbiorze (nie cierpię pisaniny, wole kontakt bezpośredni), w mojej pracy muszę mówić klientom prawdę, co przekłada się na inne sprawy, co mam powiedzieć ze to Sony to syf jakich mało? proszę bardzo. Pioneer przy nim to elegancki sprzęcik, ale tez raczej stoi na półce niskoooo..
Szkoda ze inni nie mówią prawdy.
Chcesz se kupować takie modele, ok nie ma sprawy, Twój wybór i szanujemy to, choć staramy się ukierunkować Twoje wybory na coś lepszego, co można czasem ustrzelić w dobrej cenie, no ale jak nie urazić dumy gościa co se kupił .....
Myślę ze powinieneś dogadać się z Audiotone bo ostatnio parę Naków zrobił tych 2 głowicowych, świetnie grające i wyregulowane cacy, może dobilibyście targu, a Ty byś miał fajny sprzęcik i to z klasą.
Tanie soniaki, pioneery, technicsy i inne graja po prostu słabo, a czasem bardzo słabo.
Kopiarki Sony poniżej modelu z 6 z przodu to zwykłe glebogryzarki.
Wiem też że nie każdy sra kasą, ale tu jest forum i stworzyła się od dawna grupa wsparcia jak widać, może Nano coś tam ma jeszcze do wydania ......sam bym Ci opylił Pioneera 656 3 gł klasyka, ale stoi w kolejce do wymiany idlera i paska od 2 lat w pudle......
Także nie odbieraj że Ci ktoś dosrywa, bo przynajmniej wole prawdę od kręcenia w kółko.
Może warto by było, abyś troszkę podciągnął się w klasie sprzętu, jakaś dobra 3 głowicówka, Sony, Pioneer, Kenwood, Aiwa, naprawdę dostaniesz tu dobrą rade i wskazówki, jak widać tych co tu wpadali i chcieli zrobić tylko biznesy już nie ma ......
Jak Ci nikt nie pomoże to napisz do mnie PW i daj nr tel zadzwonię i pogadamy, nie boje się tego.