Nano, czy sarkastycznie, czy żartobiliwie, oczywiście, że się rozumiemy w kwestiach tu poruszanych. Może i Tobie się w przyszłości uda. Ja też na to nie liczyłem, aż tu nagle "paczę" i co widzę? :) RE 122 + RC 144 + kabel. I do tego byłem jeszcze tak bezczelny, że jeszcze się targowałem. :) I utargowałem 50%. :) Interes życia normalnie. :)))
Filwoj, tak, jak najbardziej. Mam na stanie Duala C 844, który zostaje u mnie dożywotnio chociażby z uwagi na sam wygląd. :)
Mirek, jedynym wytłumaczeniem chyba jest to, że ktoś kiedyś kupił razem z magnetofonem, wrzucił gdzieś na dno szafy, zapomniał, po kilku(nastu) latach magnetofon sprzedał/zamienił/kupił MP3 a o pilocie w na dnie szafy zapomniał i znalazł go dopiero kolejnych kilka(naście) lat później. Innego wytłumaczenia nie widzę.
Wojtek, obawiałem się trochę tego, że reakcja Nano będzie taka jak dokładnie była. :) Ale dzięki temu Nano będzie wiedział, co jeszcze oprócz magnetofonów powinno mu się rzucać w oczy w trakcie eksploracji pomieszczeń z porzuconym sprzętem. :)