Poradźcie mi proszę w sprawie zakupu decka.
Jaka firma?
Jaki model?
W przyszłym roku chcę sobie kupić nowy sprzęt.
A swoją drogą sprzęt coraz droższy...
I jeszcze parę rzeczy odnośnie zakupu decka w przyszłości.
1.Regulowane wejście na słuchawki.
2.Model 3 głowicowy.
3.Najlepiej lata 70-te.
4."wycieraczki".
Najchętniej słucham muzyki poważnej,małe składy kameralne lub instrumenty solo(skrzypce,wiolonczela,organy).
SineliusTo o co prosisz jest bardzo trudne podejrzewam dla każdego z nas.
Określiłeś swoje wytyczne co do decka.
Ok.
To tak jakby na zebranie rady nadzorczej przyszedł szef firmy i powiedział że chce wyprodukować i wypuścić na rynek magnetofon, który ma to, to, to i to, albo jakby syn przyszedł do ojca i poprosił Ojcze masz większe doświadczenie, chciałbym taką dziewczyną co by miała to, to, to i to.
Ale w tym przypadku to jest prostsze, bo ojciec powiedziałby, że takowych nie ma.
He he he
Jak już wspomniałem to bardzo trudne zadanie.
Ja chociaż nie mam wielkiego doświadczenia czasowego ale posiadam duże można powiedzieć decków to nie umiem Ci doradzic.
Ale jak to bywa w naszym świecie najpierw kupują oczy.
To Ty musisz wiedzieć, który się Tobie deck podoba. Jest tyle różnych marek i modeli, że gdyby jeden mógł spełnić te wymagania i Twoje oczekiwania to byłoby super.
Moja propozycja.
Popatrz na oferty decków i zobacz co się Tobie podoba a potem zawężone grono decków będzie można prościej porównać i pomóc Tobie w wyborze.
Choć nadal to rzecz gustu odbiorcy.
Jeden jest powiedzmy ładniejszy ale gorzej gra.
Jedna dziewczyna ładniejsza choć jak pogadasz to uznasz, że ta mniej ładna jest mądrzejsza.
Nie zawsze to idzie w parze, i tak jest i w przypadku decków.
I co ? jaki byś wybrał ?
Takie pytanie musisz sobie sam zadać, a więc najpierw wybierz ładne a potem pomożemy wybrać z nich lepiej grające.
Tu jest tylu co ma tyle decków i na pewno każdy będzie chwalił to co sam lubi,
Nie koniecznie będzie to Twój najlepszy wybór co może się okazać w praniu.
Ja najlepiej kupiłbym jeden a potem drugi i wybrał ten lepszy, A jak ten nie spełni Twoich oczekiwań to kupujesz trzeci i porównujesz do drugiego.
Oczywiście ten pierwszy i ten drugi sprzedaj.
Nie rób tak jak ja bo opęta Cię taka choroba jak mnie czy innych kolegów.
A powiem Tobie tak po cichu
Nie ma na to lekarstwa.