No tak to tylko Technics RS-B100 Nano ma oko. Co do Technics-ów to wybór był oczywisty bo RS-B965 miałem już dwie sztuki i dla mnie pomyłka dźwiękowa na tyle dobrych komponentów i kalibrację itp... , RS-B905 bardzo fajnie brzmiący magnetofon ale obdarty z kalibracji troszkę to razi w tak dobrym deku także miałem ale poszedł, RS-B100 miałem kiedyś i mnie zauroczył dźwiękiem bardzo dobrym , RS-M95 Budowa czołgu nie miałem ale opinie są podzielone, RS-9900 mogłem kupić ale nie jest dobry dźwiękowo, nawet nie jest przeciętny , magnetofon pomnikowy, wielki, mnóstwo pokręteł i przełączników, mechanika , elektronika super. I dlatego oczywistym wyborem by ukoronować poszukiwania Technics-owe jest tylko RS-B100.
EMandDe... Trzy szósteczki wspaniałe , jak doprowadzisz go do ładu wizualnego to będzie bardzo ładny magnetofon i co najważniejsze bardzo rzadki :) Jeszcze raz gratuluje .
Artekk ten Beocord9000 ponoć bardzo ładnie brzmi tak słyszałem :)
a ja na razie wracam do poczciwej 790Tki by uporać się z tym MPX-em bo mnie to irytuje .
A RS-B100 ma do wymiany paski bo ledwo ciągnie, ale odtwarza, czy nagrywa nie wiem ponoć tak. Aukcja była dość zawiła bo egzemplarz przyjechał z kraju kwitnącej wiśni :)