>> Gardenus, 2010-04-27 21:25:49
> Maciej LK
> Fajnie podpuszczasz jednego na AS.
> Można pośmiać się.
Wcale nie "fajnie", i zapewniam, że bez wielkiej przyjemności! :-(
Kolega, który od dość niedawna pisuje w owym wątku, prosił mnie o zdjęcie, które musiałem specjalnie zrobić - wygrzebać od dawna nieużywany, a w związku z tym trochę zakurzony magnetofon, i dopiero na zdjęciu, po jego zrobieniu, zobaczyłem, że tor przesuwu jest brudny - ale nie chciało mi się go czyścić i robić zdjęcia raz jeszcze; zresztą wiedziałem, że chodziło o wygląd głowic, wałków, itd. które kolega chciał porównać ze swoim magnetofonem, więc ten brud nie miał znaczenia.
W odpowiedzi kolega podziękował mi za zamieszczenie tego zdjęcia, ale jednocześnie zostałem poinstruowany, że należy czyścić głowice (jakbym o tym nie wiedział), więc odpowiedziałem żartobliwe i nieco złośliwie, licząc na to, że kolega od razu zrozumie ironię mojej odpowiedzi. Ponieważ odpowiedział bardzo serio, to dalej już poszło...
Poza tym kolega ów pozwolił sobie kilka dni temu zasugerować, że osoby piszące w wątku o kasetach tylko je zbierają i nic o nich nie wiedzą - doprawdy nie wiem na jakiej podstawie tak sądzi, najwidoczniej nie przejrzał wątku zbyt dokładnie...