Rzebralem juz front i wyjolem przyciski - syf taki, ze mi wlosy deba stanely, wszystko sie przykleja do rak. dodatkowo straszliwy syf pod potencjometrami na froncie od wewnetrznej strony. Plytki drukowane sie kleja na krawedziach i od strony druku. Nie wiem czy to czyscic, moze trzeba by bylo.... Bede musial sie dostac do mechanizmu, przydala by sie ksiazeczka serwisowa i chyba nie mam wyjscia jak kupic. Musze miec ksiazeczke, bo to moj pierwszy magnet, ktory musze rozebrac na czynniki pierwsze. Boje sie, ze nie zloze go jak nalezy i bedzie kicha...
Znalazlem cos znowu na ebay.com, aukcja numer 350119966403 - jesli ktos muglby mi to kupic to byl bym zobowiazany. Z mojego banku nie moge zrobic przelewow za granice, buuu. Moze ktos zna lepsze miejsce do zakupu tego typu rzeczy, czekam na propozycje i z gory dziekuje!
>>Gardenus: 770`tka chyba nie ma regulacji rolek, CHYBA. Malo tam srobek, pozniej zrobie fotke.
>>Savage: dzieki za wsparnie jesli chodzi o mehcanizm, bede sie pytal jak czegos nie bede wiedzial, reszta pewnie tez pomoze :)
3majcie sie, ide odgarniac podworko :D