Nie ma za co. Poza tym gdyby faktycznie okazało się, że głowica już nie jest w najlepszej kondycji, to nie trać głowy. Ja w swoim RS-BX606 też się troche podłamałem gdy przyszedł czas na wymianę. Ale okazało się, że jest ona łatwo dostępna w sprzedaży wysyłkowej za niedużą kasę (średnia cena w granicach 50 zł) i po wymianie sprzęt znów gra jak złoto. Głowica to chyba jedyny ich minus, bo sam sprzęt jest naprawdę dobrze zrobiony. Mnóstwo funkcji, bezpośredni napęd DirectDrive, do tego stabilizacja obrotów kwarcem no i u Ciebie jeszcze do tego deck jest wyposażony w kalibrację (mój jako że niższy ma tylko Bias Adjust). Jak dodać do tego naprawdę świetny design tej serii to sprzęt faktycznie godny uwagi. No i trzeba wziąść pod uwagę, że to drugi od góry model z tej serii, wyższy był jedynie RS-BX808/828.
Gdybyś chciał do niego dokupić pilota, to jedynie tutaj może być mały problem, bo ciężko je zdobyć. Do modeli 626 i 727 producent przewidział pilota, ale go nie dołączał. Można go było dokupić jedynie luzem. Pilot dołączany był seryjnie jedynie do tego najwyższego - 828, ale jest to ogólnie rzecz biorąc jeden i ten sam model pilota do wszystkich tych trzech modeli.
Myślę, że wrażenia ogólne odniesiesz pozytywne, czego Ci życzę.