Waldku
Powiem Tobie, że ja tez najpierw kupowałem wszystkie oprócz technicsa a potem przyszła kolej na technicsa. I pomimo, że mam duzo innych decków to Technicsów mam chyba jednych z najwięcej.
Jednak muszę powiedziec, że to są stare modele.
Technics RS B 78 R
Technics RS M 45
Technics RS M 63
Technics RS M 250
Technics RS 671 USD
Technics RS 673
Technics RS 66 W
Technics RS TR 555
Jeszcze tylko Soniaczy mam podobną ilość.
Miałem jeszcze Technicsa 605 - tkę. Trochę mi kiedyś było potrzeba kasy a ten deck jest sprzedawalny to i poszedłi do ludzi, ale szkoda mi go trochę. Fajnie grał i miał świetny wyświetlacz.
A Technicsy zbieram można tak rzec dla ich różnorakich eksperymentalnych form. A firma miała trochę tych modeli
A to rózne ustawienie kasety, różne kieszenie, slimy, jeden z sympatii do Pewexowskich czasów, a jeszcze inny to super kopiara !!! (6 x) i ma możliwości super decka.
I jedno czego nie można technicsowi odebrać i inni powinni zazdrościs to super szybkich wyświetlaczy !!!
A poza tym to te własnie starsze decki Technicsa jakoś graja - nic im nie można zarzucić, W przeciwieństwie do tych ostatnich.
Oczywiście to moje zdanie, i wielu choc nie wszystkich.
.........
Nano
Te fotki akurat sa zaporzyczone z netu. Mi padła karat w telefonie - SD - wyłamał mi się ten ząbek blokującuy.
I na kanwie tego powiem, że ta nowa technika to do "D" jest. Jeśli npp. korzystałbys z takiej karty jako nosnika przykładowo muzy to nici z tego bo przy jednej awari tracisz wszystko.
Tutaj akurat forki które miałem skopiowane.
A mój nie jest najgorszy. Mnie się podoba W skali od 1-10 dłabym mu 9 !
Wyczyścic, nasmarować i odstawic na półkę.
He he he.
Słucham sobie troche na tym nowym nabytku i powiem Tobie nano - jest git !!!
A Ty Waldku - posmakuj kiedyś starego Technicsa - a przełamiesz barierę.