Cześć.
Chciałem się do Was zwrócić w takiej oto sprawie:
Chodzi mianowicie o to, że piszemy tu na tym forum i innych o magnetofonach, kasetach i innym audio i to już dość długo.
Jedni piszą więcej drudzy mniej.
Jednak chyba wszyscy, albo zdecydowana większośc czyta wszystko co tylko się ukaże czy coś ktoś pokaże, napisze.
Można powiedzieć, że tym pokrótce żyjemy.
Choć mamy także inne sprawy i hobby.
Czas leci, sprzęt sobie gra, coś naprawiamy, zmieniamy, itd.
My się znamy z głównie z pisanych wiadomości, opinii.
Czasem z nas ktoś do kogoś, może zadzwoni i tak to wygląda.
Nie jest to tak, myślę jak powinno być.
Moja propozycja jest taka:
Zróbmy spotkanie wszystkich nas tu na tym forum i innych, tych których wszyscy znamy.
Wiem, że każdy zaraz może mówić, że mu nie pasuje, albo coś tam.
Jednak to tylko takie gadanie.
Każdy ma jakiś wolny czas.
Mogłoby być, np, tak:
Pewnie, raczej któraś sobota.
Miejsce: Środek Polski?
Każdy powiedzmy: po 2 modele decków ze sobą.
A Ci, którzy nie mają jeszcze decków, albo odpowiednich modeli decków - wzmacniacz, inny znowu kolumny.
Spotkanie, oczywiście 1-dniowe.
Ja także nie lubię za bardzo nigdzie jeździć, ale wystarczy ruszyć d..ę, że tak powiem, a się da.
Super by było spotkać, pogadać, poznać paru z Was, szczególnie nano, chyba każdy się ze mną zgodzi. Odsłuchać magnetofony, sprzęt, zobaczyć jakiś model na żywo.
Być może ktoś juz kiedyś wyszedł z taka propozycją kiedyś na forum, ale rzecz przypominam.
Nie mówię od razu, już teraz, zaraz się spotkać.
Jednak za długie próby, organizowanie też często prowadzą do niczego.
Może nawet! ktoś ma już gdzieś lub wie o odpowiednim na to lokalu.
Na innych forach, także wyjdę z taką propozycję, gdyż będzie większy zasięg, ale i tak wiadomo, że zaglądamy także, korzystamy, może większość z nas, także z innych stron poświęconych audio, a w szczególności, oczywiście magnetofonom.
Pomyślcie i rozważcie to.
A może ktoś ma jakieś propozycje, może inne, podobne pomysły, sugestie.