wiesz sam ze z moich ust nie plyna nigdy hasla
najlepszy deck z deckow
czy kupujcie bo to the best
nie mamy tych samych glow i uszy tez nie te same nie mowi juz o tym ze oczy tez sluchaja he he he h
--------------------
do rzeczy ale
ale jak jak uslyszalem
NAD .y >> to wiedzielam od pierwszych 10 sekund przy zamknietych oczach ( poniewaz przy tym designe trzeba je zamknac
... ze Pan dr. habilitowany inzynier majsterkowicz . akustycznie robi te decki tylko dla mnie :-)
otworzyla sie u mnie w glowie taka mala sala koncertowa i tam sobie siedze z nimi sam na sam ...
wpadlem jak sliwka w kompot .. nie chce sie z tego wydobyc bo jest oki i jest mi dobrze
mysle ze sie jasno wyrazilem
310 > ma sie dobrze / tandberg
6325 > ma sie dobrze
6340 > maja sie dobrze
6100 > maja sie dobrze
6300 > maja sie dobrze
pare slow ale napisze dla was
310 320 > kiedys zalatwilem sobie je z powodu konstrukcji wtedy uslyszalem dzwiek z tego drewnianego pudla .. i bylem bardzo bardzo mocno pod wrazeniem .. decki maja to cos co mi odpowiada zostaly wiec / tandberg
6325 > to pierwszy deck z CAR chcialem go kiedys miec no i zostal teoretycznie mam z sentymentu
wchodzimy teraz na niebezpiczny szczebelek moich NAD-ow
moja "swieta" trojka
uwaga pierwszy to
6340 > ma przepiekny dzwiek po prstu powala na nogi jest specjalista BASOWYM potrafi trzepnac woda w szklance i ja od razu nastepnym dzwiekim uspokoic ... obrazowo powiedziawszy ! niesamowity deck
uwielbiam na nim sluchac sluchowiska radiowe rozmowy w plenerze , pink floyd nie wiem dlaczego
drugi to
6100 > wyobrazcie sobie ze wkladacie kasete do dwuglowicowca no i jazda REC nagrywacie 3,5 min jakis ta m utwor muzyczny przewijacie spowrotem ,,, play cisza pare sekund ,, i zaczyna sie akustyczne cos ..cos
co nie moze plynac z tej cegly !!! ..jak to 2 head patrzymy na pokretla czy cos da sie podkrecic ale po co ... jest niesamowice dobrze .. niesamowicie .. tego decka nie mozna nie miec ... jest nalepszym 2 head jaki ja slyszalem !! i bedzie u mnie az mnie nie bedzie
trzeci
6300 > nie mam slow bo jest tak tak tak .. akustycznie dobry ,, nie mam slow
lepiej napisze o innej rzeczy> kasety ktore nie lubi to chrom BASF niektore , wszystkie nagrania sa 100% kompatybilne z wszystkimi deckami ktore ja posiadam a nie ma ich malo .. niesamwicie wszystkie nagrania z 6300 sa technicznie 100% na innych deckach .. nagrywa do +5db bez znieksztalcen .. dynamika waw ... monitor/tape wkurza poniewaz recznie trzeba przelanczac a mamy pilota w rece ... muliplex filtr z tylu dacka .. wyglad cegla ale uwaga
METALOWY front przynjamniej to :-)
kasety nagrane w 6100 lub 6300 jak je wymieszymy sa prawie nierozpoznawalne ..!!
nie wiadomo na jakim deku ziostaly nagrane
tak dobry jest 6100 to tak na marginesie