Kącik deckowego serwisanta(założony przez Rumcajsa).
RUMCAJS,w temacie pt.MAGNETOFON widzisz wielki burdel,jak to sam nazwałeś.
Kto według ciebie robi tutaj za prostytutki?
Bardzo chętnie się tego dowiem.
Nie ubliżaj ludziom piszącym na forum!
Jesteś z rzacholeckiego lasu,więc chyba na próżno będę szukał u ciebie kulturalnych wypowiedzi?
Zejdź na ziemię, weź tabletkę i nie podskakuj z podniecenia. Widzisz gdzieś moją wypowiedź, w której piszę o kimś jak o prostytutce? Dla mnie i sporej liczby ludzi słowo "burdel" kojarzy się z bałaganem. To że ty masz skojarzenia z "przybytkiem miłości" to jest to twój wyłącznie problem.
Coś ci podpowiem: w avatarze mam pistolet na żołędzie, bez pozwolenia od hrabiego oczywiście. Masz okazję sobie pokrzyczeć:
-Rumcajs ma pistolet! Kryjcie się bo nas powystrzela!
Zamiast pisać bzdety i wciskać komuś nienapisane słowa to poświęć kilka tygodni na przeczytanie
całego tematu MAGNETOFON a wtedy być może zrozumiesz, że zawiera on całą masę wartościowych informacji, do których dotarcie jest często niemożliwe. Przy okazji nie uszczęśliwiaj wstawianiem linków do filmów
(Hungarica- Haza és hűség) nie mającego jakiegokolwiek związku z bieżącym wątkiem. Wrzutki ze szpulowcami jeszcze można zrozumieć.
Chyba już wiem po co te rackowe chwyty w 750D : zawsze możesz złapać za nie i walnąć głową w przedni panel. Może to pomoże?
Acha, i lecicie do
ignorowanych. Bardzo przydatna funkcja.