Jeżeli chodzi o wygląd.
to:
Pozwolę sobie skorzystać z Twojego opisu.
nakamichi --wrrr beeee - to prawda - nie sę piękne.
yamahy mi nie odpowiadaja ... sa nijakie - tutaj też się z Toba zgodzę,
podobnie ma duzy problem z JVC .. sa dziwne i mogocza czesto cyfry lub ledy - ni miałm nigdy JVC ale mnie nie pociągają - nie maja nic na co bym zwrócił uwagę choć mogą być bdb !?
marantz < odpada - odpada odpada, Nie mam nic z Marantza i nie wiem czy będę miał. Trochę chyba przereklamowany
NAD > o boze - O Boże, O Jesoo, Daruje sobie,
nowe technicsy > bez serca robione > a stare nie byly czarne tylko mialy ten dziwny kolor - kolor jeszcze ujdzie ale te nowe okrągłe to porażka, podobają mnie się te kanciaki ale do dzisiaj nie miałem żadnego, tak mnie ciągną !
pioneer tc >> tak jaby nie moja liga za bogate sa cos przecukierkowane jak dla mnie - Pioneera mam - Podoba mnie się a jego mechanizm jest the best. Nic nie słyszysz, kompletna cisza jak przełączasz, a gra przyzwoicie.
AKAI > wszystkie czarne nie moj styl wysokoscia optycznie mi nie paszcza - Mam dwa AKAI, oba fakt czane ale widziałem też i srebrne, ale nie chciałbyś srebrnego - jakoś mu nie pasują, a że duże to fakt. To takie molochy, twierdze
DENON > nowsze czarne jak zabawki wygladaja - Z Denonem to tak jak z JVC - nic mnie do niego nie przekonuje, chyba tylko to, że go nie miałem i może kiedyś kupię ale musi być tani bo jak mnie się nie spodoba to chciałbym odzyskać kasę. Ha ha ha
A w załączeniu srebrny AKAI GX 65 - one to chyba były bardziej GOLD
Mam chyba jeszcze w domu fotkę GX 75 albo 95 w srebrnej wersji Jak wrócę to wkleję.