>gagacek, njwięcej z cala pewnoscia rzucaleś Ty. Dod
Doprawdy? Przytoczyć frazesy? :)))) Mam zrzuty całości, zaśmiecone przez ciebie moje pw także. Jak widzisz nie warto kłamać bo g. zawsze wypłynie na wierzch.
Inni ocenią i docenią. Liczą się fakty. Za wykazane chamstwo dostałeś ostrzeżenie, drugi bana, więcej pisać nie trzeba. Wstyd i żenada. Jak pisałem, szczeniactwo i prymitywizm nie popłaca.
Posiłkuj się teraz innymi, klonami itd walcząc w matrixie z... sobą samym:(
Lancaster tego co piszę nie zrozumiesz bo jesteś zaślepiony zawiścią, więc odpowiedź możesz sobie darować. Pamiętaj że zrobiłeś z siebie idiotę na swoje własne życzenie, nikt Tobie tego nie proponował.
A efekt czyszczenia jest, forum choć na chwilę jest zamiecione z folkloru. Może choć przez krótki czas nie będzie wzajemnych napaści, najazdów z takich powodów jak choćby kabelki czy chęci mienia patentu na "ważną rzecz" za wszelka cenę. Komiczne ale prawdziwe.
A teraz drugie:
Ana Logg, a gdybym ja tak napisał o tobie? Ale nie napiszę, może zrozumiesz dlaczego. a może nie...
Dużo pomagam na PW innym, nie chwale się tym bo wykazywanie się mam gdzieś. Ci co tu plują raczej nie mogą tym się wykazać. W sumie nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. A moje wpisy są takie na jakie forum zasługuje. Może choć przez chwilę będzie lepsze.
Pozdrawiam towarzystwo i już mnie tu nie ma;) Miłego wieczora i następnych.
ps.
Lancaster mam nadzieję ze kiedyś doczekam się przeprosin od Ciebie, ciekawe czy Ciebie na to stać.