" i zadaniem Twoim byłoby wydobycie z tego odpwoednio cywilizowanego brzmienia :)"
niexle. Da sie z problematycznych glosnikow w ktorych cos jest wycisnac łądne granie ale z pasztetu steka nie zrobisz.
Pytanie co ten modul potrafi, jesli zajmuje sie produkowaniem cisnienia typu pkp to ja sie na fuche Syzyfa nie pisze :-)
Rozumiem ze zalozenie jest w tej chwili 4Kzl ale w tubach i ogolnie wysokoskutecznych zestawach tak to jzu jest ze jak nie ma planu minimum to jest po prostu slabo.
Zupelnie serio, wiem co robie, nie wiem czy sie uda :-)
W 4Kzł masz :
- plastikowa tube
- budzetowe stockowe glosniki PA
ma to sens, dla mnie nie ma. Powiem tak ... ostatnio mierzylem i sluchalem francuskie tubowe glosniki kosztujace ponad 10Kzł, w zyciu bym tego nie wypuscil nawet do Gustawa na odsluch, łomot dostaly od kolumn klasycznych prawie 2 x tanszych. i czegos takiego na pewno nie chce. Nie wiem ile tym bylo zasluga glosnikow a ile kucharza ale ogolnie lipa.
Wybieram rzeczy najtansze z przyzwoitych, modbas bedzie jak pisalem czyms specjalnym choc w sumie budzetowy.
Dxwiekowo nie tylko Kowalski ma szanse na radoche.
W superbuzeowej konstrukcji tubowej o ktorej moze pomysle, ale teraz wybacz napalilem sie :-) mozna zastosowac na gorze faktycznie apta, a na midbas zmodyfikowac 8 cali tak by ciagnal nieco wyzej (8cali dobrego szerokopasmowca nie da sie zrobic budzetowo i tego jestem absolutnie pewien). Loteryjka czy sie uda....moze kiedys.