>> lancaster, 2014-06-05 14:22:55
>>Atlon, milo widziec :-) Myslalem przez (dluzsza) chwile ze sie zezlosciles po ostatnich rozmowach :-)
>>Spoko, nie wiem jak prezentacja wypadla bo mnie nie było na miejscu, zycze kolegom zeby bdb, wiem ze >>Zontek jest OK, Linnart jest OK, wzmacniacze My Sound ponoć tez, o Rakietach wiesz ze mam zdanie jakie >>mam, aczkolwiek nowszych odslon nie sluchalem wiec sie nie wypowiadam....a kabelki i meble potrzebne >>chocby po to zeby wszystko w calosc spiac i na czyms ładnym postawic. Ładne, łądnie wykonane....no co ?:-)
>>Jest to High End, zobacz co ludzie czasami robia na zachodzie i wschodzie oraz poludniu i polnocy :-)
>>Lokalny patriotyzm jednak we mnie drzemie ! ;-)
Zawsze możesz sobie kupić studyjny stalowy rack audio, chyba że wolisz bardziej domowo, wtedy ten który Ci się podoba. Najważniejsze aby solidnie stało i nie rezonansowało.
Co do hORNS Universum 3, jak chcesz coś więcej wiedzieć nt. owego projektu, to najlepiej abyś pogadał z samymi konstruktorami. Możesz nawet zawitać do Pana Łukasza, czy choćby Pana Jacka...no i tym samym, przy okazji zaliczysz sobie cztery strony Polski - południowy wschód i północny zachód. I co najważniejsze w końcu posłuchasz 3-eciej edycji kolumn Universum.
Wiesz o tym, że kolumny hORNS Universum 3 (26.600 EUR) i JBL Studio Monitor 4365 (16.000 EUR) były testowane w niemieckim Stereoplay\'u nr. 4/2013.
Obie w najwyższej klasie: \'\'Absolute Spitzenklasse\'\'
Auto-Tech hORNS Universum 3 - uzyskały 65 pkt. na 70 możliwych.
JBL Studio Monitor 4365 - 63 pkt. na 70 możliwych.
Pod tym linkiem masz załączniki pdf z testu kolumn hORNS Universum 3...załączone przez Pana Jacka Z...
http://www.audiostereo.pl/polski-high-end-w-stereoplay_101654.htmlI nie zapomnij wysłać swych kolumn na testy do niemieckiego Stereoplay\'a - to je pomierzą i wystawią należytą ocenę:
http://www.audio.de/kaufberatung/1/0/4/8/1/0/6/stereoplay_Rang_und_Namen_6_14.pdf--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
\'\'James B. Lansing\'\' = Lansing Manufacturing ~ Altec Lansing ~ JBL...\'\'Hear the Truth\'\'