Jacek, w tej chwili mamy gotowe tuby 400 i 600Hz. Estetycznie wykończone z obu stron i solidne. To tyle w temacie gotowe horny.
Jeśli masz ochotę na zakupy, gotowy komercyjny zestaw na głośniku koaksjalnym :-)
Dostępny od jakiegoś roku w regularnej sprzedaży :
http://allegro.pl/cube-audio-silver-monitor-i1419952927.htmlMasz jakąś swoja konstrukcję w tym typie ?:-) tzn. sprzedawaną nie jako prototyp ?
"Rzetelnie" jak piszesz.
Niebawem (2-3 tygodnie) pojawi się również wersja wolnostojąca zestawu.
W międzyczasie Jacku wykonałem kilka wzmacniaczy lampowych, DAC, transportów, popełniłem nawet stolik (nota bene dogrywam kolejny, tym razem mam nadzieję, ze podwykonawca będzie rzetelny/terminowy i będziemy współpracować w trybie ciągłym) audiofilski, dogrywałem z stx głośniki szerokopasmowe...i jeszcze kilka innych rzeczy o których nie mogę pisać a są całkiem przyjemne :-)
Zrobiłeś Rakietę, Mumię i dropsa, OK. Przynajmniej tyle wiem.
A teraz Ty pomyśl jak zrobić dobry dźwięk, bo rakieta trafiła obok....choć w pomiarach wypada pewnie przyzwoicie.
To się właśnie nazywa wodolejstwo lub sztuka dla sztuki (wklejanie pomiarów z automatu i ocena na tej podstawie).
Konstrukcje na hornach produkowanych przez nas będą gotowe na tegoroczny AS. Przynajmniej jedna 2 way. Zależy mi na tym, żeby była dopracowana.