@Pień jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś to zamawiaj i się nie zastanawiaj ;-)
Jasna sprawa :) Odpalam koszyk z zaległościami - chwila.
Ooooo, jak myślalem, wisi jeszcze, zarazzzzzzz. Zmieniłem na kabelek z mikrofonem i głośnością :)
Ok, skoro jesteś Pawle prezesem to wpisz mnie jako kandydata nr1. w klubie.
Kasę wzięli i piszą że będą u mnie między 11tym a 16tym tego miesiąca.
Robiłeś może próbę czy wytrzymają jazdę po dziurach na rowerze? Ew. jakieś pogo zapuść i wczuj się chwilę :)
----- w sumie to sorry że ja taki trochę niewierny Tomasz, ale zapłaciłem kwotę znacznie odbiegającą od tej do których z brzmieniem porównujesz hehehehehehhe
Mam wprawdzie planary które mi pasują ale wagowo to inna liga, w moich planarach pogo nie przejdzie a i jazda na rowerze to prawie urwanie głowy trzeba rozważać. Ciężkowate jakby heheheh
Co do takich dokanałówek to jakoś szczęścia nie miałem. Jeden jedyny raz to jak babcię kocham, w jakimś sklepie z różnościami w koszu ze wszystkim leżały jakieś takie które mi się spodobały z wyglądu. Starannie wykonane były bardzo i okazało się że grają cudnie. Kosztowały jak to z kosza z różnościami w sklepie-grosze znaczy. No ale po dłuższym czasie kabelek zdech, gdzieś odłożyłem bo stwierdziłem że warto ratować i je wcięło :( Więcej już ich nie zobaczyłem.