camle, ale skąd ten pomysł ? Moze jest w tej bajce ziarenko prawdy co i postanowilem sprawdzić. Dla mnie sieciówki to niuanse i jak to mowia ostateczny szlif systemu. jezeli ktos pisze np ze system bez sieciówek mu nie gra to tym bardziej jestem ciekaw. Pomysł z zakladka był nie moj co prawda, ale testowo jak widzisz powstała. Dodatkowo niedawno czytałem ze sieciówka w zadanym systemie dała więcej niż glosnikowe i IC....i teraz mam zagwozdkę....czy ta sieciówka rzeczywiscie taka niesamowita czy moze reszta okablowania dobrana w taki sposob ze sieciówka bez problemu mogla sie "wykazać".
Natomiast samo zasilanie to już inna bajka. Fakt ze zabrałem sie do tematu od strony tego co mamy poza urzadzeniem, ale jak wiesz zasilanie urzadzenia znajduje sie rownież wewnatrz urzadzeń :) i ma ono niekiedy kluczowe znaczenie...w kazdym razie jest bardzo wazne.
Na razie nikt tematu nie ruszył....a nóz fajne rzeczy ktos napisze o sieciowkach, kondycjonerach itp. serio. Nabijam sie natomiast z ludzi ktorzy nabijaja sie z innych - to taki uwazam dosc naturalny w takim wypadku sposób rozmowy/komunikacji, zwlaszcza ze próbowałem w swojej nieporadnosci kilka razy rozmawiac z tego typu podejsciem w sposob otwarty i jest to podejscie bez sensu w takich wypadkach uwazam.
A czy lepiej tak jak piszesz tego nie wiem - jezeli komus ma to pomóc obiecuję spróbować ;)
\'Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie
do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis
nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie
dokonuje tego wynalazku.\'