Uwagi do akcji "Weekend z Sennheiserem za recenzję".
Zestaw jest już przygotowany do wysyłki. Proszę zapoznajcie się z poniższymi zdjęciami. Sprzęt będzie transportowany w specjalnej walizce Sennheiser zapakowanej w karton. W środku będą następujące przedmioty:
1. Słuchawki Sennheiser HD800 nr seryjny 03415
2. Wzmacniacz Sennheiser HDVD800 nr seryjny 1502100448
3. Kabel zbalansowany IC800 do słuchawek HD800
4. Kabel USB
5. Kabel zasilający
6. Manual słuchawek HD800
7. Manual wzmacniacza HDVD800
Wszystkie te rzeczy dodatkowo opakowałem w woreczki i nakleiłem na nie etykiety. Po zakończeniu odsłuchów bardzo proszę sprawdźcie powyższą listę, spakujcie komponenty na swoje miejsce w walizce i przygotujcie wysyłkę. Adres na który należy zwrócić sprzęt będzie podany w umowie użyczenia. Nie odsyłamy kolejnej osobie. Ja będę to robić, aby nie było nieporozumień. Za każdym razem będę sprawdzać zawartość, stan urządzeń i upewniwszy się, że jest OK, wysyłał dalej.
Bardzo proszę o rygorystyczne przestrzeganie:
1. terminu zwrotu w poniedziałek - nadanie wyłącznie kurierem DHL, punkt DHL jest czynny do godziny 18:00.
2. zabezpieczenia przesyłki przed zniszczeniem - niezbędna będzie folia strech i taśma klejąca ~5 cm szerokości.
3. naklejenia dodatkowej etykiety z adresem przeznaczenia - zdjęcie nr 8 to standard nadania paczki do Was.
4. zachowania dowodu nadania przesyłki i podania na mój email numeru śledzenia przesyłki.
Z góry wszystkim dziękujemy. Miłej zabawy!